Aktuelle arrangementer fra Personaleforeningen Holstebro Kommune Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Personaleforeningen Holstebro Kommune

Kunsttur til HEART

Heart i Birk ved Herning har i dette efterår 3 nye udstillinger at byde på. Vi har omvisning i alle 3 udstillinger kl.10.15 - 11.15 Teknokroppen. En gruppeudstilling med værker af 8 samtidskunstnere. Alfons Åberg. Skabt af Gunilla Bergström, er en skøn gæste udstilling. Piero Manzoni (1933-1963) Findes frem fra Hearts depoter. Den unge italienske konceptkunstner, som Bitten og Aage Damgaard opdagede under deres søgen efter spændende og lovende kunstnere - i deres ferier.

11.15 er der lækker Weekendbrunch klar til os. Inklusiv the/kaffe og juice. Derefter er der lidt tid på egen hånd, før vi kører hjem ad kl.13.15. ank. Holstebro ca.14. 

 

Museum Heart den 21. Januar 2024 Kl.9.15 fra Valgmenighedskirken i Holstebro. Kom gerne 10 minutter før busafgang.

 

Tilmelding

Kunst til fyraftenskaffen

 Fyraftens arrangement Gimsinghoved 8. Februar 2024 kl 16.15 Omvisning i udstillingen ”Sælsomt skuffedarium” med kaffe og hjemmebagt horn til.

Tyskfødte Hartmut Stockter, har interesse for naturen og iagttagelsen af denne. Dette ses både i hans skitsebøger, konstruktioner og apparater. Stockters mange apparater og maskiner har nærmest rødder tilbage til historiens største opfindere, og som en anden Georg Gearløs finder Stockter nye måde at anskue naturen og verdenen på via opfindelser og apparater.

 

En besynderlig udstilling af Harmut Stockter, med Sophus Jepsen, Louise B. Pedersen og Iben Toft Nørgaard.

 

Tilmelding